Dat ik elke dag probeer te genieten van alle kleine geluksmomentjes, is wel duidelijk. Soms is het al enorm genieten als je denkt aan de dag dat…

Vandaag is zo’n dag. Ik kijk er al een tijd naar uit. Ik leef er al weken naar toe. En dan sta je op en is het echt zover. Voor iemand die vandaag hetzelfde gaat doen als ik, kan het klein en een formaliteit zijn. Ik maak er een feestje van en zie het als een moment om terug te kijken op alle stappen die ik afgelopen jaren heb durven zetten. En daarnaast kijk ik graag vooruit en zie dat er vast nog veel meer stappen te zetten zijn. Niet omdat het moet, maar omdat ik er zo van geniet.

Straks mag ik mijn handtekening plaatsen bij de Kamer van Koophandel, zodat ik officieel mijn eigen onderneming heb. Een grote lach op mijn gezicht en een bijzonder trotse kriebel in mijn buik.

Met trots vertel ik jullie als trouwe lezers graag wat mijn bedrijfsnaam is:

In-zicht bij Linda.

In mijn rol als coach hoop ik samen met kinderen en volwassenen hen inzicht te geven in zichzelf. Daarnaast geef ik, als gastlesdocent, kinderen inzicht in geluk en verdriet en hoe het is om slechtziend te zijn. Wanneer ik als spreker bij jouw bedrijf een lezing  mag geven, inspireer ik je met mijn ervaringsverhaal en geef ik je handvatten om veerkrachtig te zijn. En dit alles zonder veel zicht…

Heb je interesse in een van mijn diensten? Dan hoor ik het graag. Inmiddels kun je mij ook vinden op LinkedIn. Blijf je mij daar ook volgen, dan connect ik graag met je.

Op naar de Kamer van Koophandel!

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

6 thoughts on “Start in zicht”

  1. Wat goed van je Linda! Zeker iets om ontzettend trots op te zijn en een feestje van te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *