In mei 2017 zijn Barbara en ik op het idee gekomen om te gaan bloggen over onze bijzondere leventjes. We hebben veel steun aan elkaar en kletsen met regelmaat over alle dagelijkse, moeilijke maar vooral ook leuke momenten met onze gezinnetjes. We kunnen uren onder het genot van meerdere kopjes thee wegdromen in onze toekomstplannen, onderwerpen die te maken hebben over de school waar we werken of natuurlijk over de opvoeding van de jongens, terwijl Tim en Gijs dan heerlijk met of ja naast elkaar aan het spelen zijn.

We hebben op veel vlakken hetzelfde karakter en dezelfde mening. Ook de positieve flow is vaak een leidraad. Natuurlijk kennen we veel verdriet met de beperking die ineens ons leven binnendrong. Oneerlijk en niet zoals we vroeger ooit bedacht hadden, maar we zullen er het beste van moeten maken. Langzaamaan voelen we ons ervaringsdeskundigen op deze gebieden en willen we dat met jullie delen. Misschien ben jij ook wel een ervaringsdeskundige op het gebied van rouwverwerking, acceptatie van je leven met een beperking of met een kindje met een beperking. Dan is het misschien heel fijn om te lezen dat we dezelfde dingen meemaken of voelen. Misschien ben jij wel gewoon nieuwsgierig en wil je weten hoe wij omgaan met onze beperking. Wellicht ben jij wel mijn vriendin en wil je graag als bekende toch meelezen hoe ik het ervaar als slechtziende.

Genoeg redenen om dus te delen met jou! En ja, de naam van onze website zegt eigenlijk gewoon genoeg.

Wil jij reageren omdat je na het lezen iets herkent van wat ik heb genoemd? Voel je vrij om een berichtje achter te laten. Heb je vragen, stel ze gerust!

Mocht je graag in contact met ons willen komen om welke reden dan ook? Je kunt ons ook een mailtje sturen via ons mailadres. Wij zullen je een reactie geven waar je hopelijk ook wat mee kan.

 

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by Linda

3 thoughts on “Geniet na verdriet”

  1. Wat een mooi initiatief. Knap.
    Ik hoop ook dat jullie veel steun ondervinden van elkaar en van andere mensen.
    Ik ga jullie zeker volgen. Heel veel succes. 👍😘

  2. Hey lieve Lin, wat een goed besluit! Krachtig on dit samen te doen. Leuk om te lezen, al zit in natuurlijk alweer met tranen over mijn wangen te lezen. Succes en je mag heel trots zijn!!
    Liefs Lia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *