Met veel trots en volledig vanuit mezelf is dit mijn presentatie in de schalm.

Wil je mijn presentatie zien? Klik dan hier!

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

5 thoughts on “Gave avond vol inspiratie”

 1. Hoi Linda,
  Wat fijn dat ik op deze manier toch je presentatie mocht meemaken. Het was emotioneel, krachtig en vol levenslust. En natuurlijk wens ik jou heel veel succes met het opzetten van je praktijk als energetisch therapeut.
  groetjes Petra

 2. Mooi verhaal Linda, wat ik voor een groot deel al kende.
  Fijn dat je een nieuw doel en passie hebt gevonden!
  Ik wens je heel veel succes bij je eigen bedrijf en ik denk dat er onder onze cliƫnten misschien wel eens mensen zijn die erg veel aan jouw begeleiding zouden kunnen hebben.

  Jammer dat je niet genoemd hebt wat onze revalidatie voor je betekent heeft. Maar ik neem aan dat je dat zeker zult vertellen als mensen er naar vragen. Het is namelijk helaas voor veel oogartsen nog steeds niet een vanzelfsprekend om naar Visio te verwijzen…
  Het ga je heel goed!

 3. Linda, mooie prachtige vrouw!
  Ik heb je samen met mijn zoon Sjoerd leren kennen bij de massage cursus.
  Tijdens het allereerste contact was je al dikke maatjes met Sjoerd. Voor mij was het meteen duidelijk dat jij op een diepe laag heel vertrouwd en liefdevol communiceert.
  Ik kende je verder nog niet, maar wist dat werken met kinderen jou op het lijf geschreven was.
  Later raakte we aan de praat en bleek dit inderdaad je terrein van passie te zijn.
  Mooi hoe je je verdieping hebt gevonden in de energetische therapie.
  Zoals jij het zo mooi benoemd. “Je gouden lampje in je hart staat aan en straalt”. Onze kanjer Sjoerd, waarbij datzelfde gouden lampje altijd straalt, herkende dat daarom meteen bij jou en liet dat zien in zijn contact naar jou.
  Lieve Linda, wij wensen jou heel veel succes met de praktijk die je gaat opzetten.
  Veldhoven mag zich een stuk rijker loven met jou als therapeut.
  Wij wensen je heel veel goeds samen met je twee lieve mannen Misschien zien we elkaar weer.
  Lieve groetjes van Sjoerd en Lisette

 4. Ha Linda, ik heb met bewondering zitten kijken naar jou voordracht in de Schalm. Wat een krachtige vrouw ben jij,om ten overstaan van een zaal jou verhaal te vertellen. En dat dit alles jou een nieuwe inspiratie heeft gegeven om een eigen bedrijf op te zetten. Dit gaat jou zeker lukken! Heel veel succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *