Eigenlijk weet ik dat ik nog niet zo lang geleden een blog schreef over de gastlessen die ik geef op basisscholen, maar ik krijg er zoveel positieve energie van dat ik dat graag nog eens van de daken schreeuw. Net voor de herfstvakantie werd ik uitgenodigd  in verschillende groepen 6, 7 maar ook 8. Het was super. En zo belangrijk voor kinderen! Het gaat niet alleen om hoe is het om slecht zicht te hebben, maar ook om het uiten van emoties, verwerking van rouwproces, prikkelverwerking van zintuigen, ontspanning om te kunnen en mogen voelen. Een combinatie dus met wat ik in de opleiding  ook heb geleerd.

Daarnaast ben ik met mijn  coach vanuit het UWV stappen aan het zetten om mijn praktijkje ook officieel te openen. Daar komt heel veel bij kijken en het gehele proces neemt veel tijd in beslag. Ook daar geniet ik van. Zeker omdat je steeds groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Ik weet nu dat ik deze gastlessen op basisscholen graag wil combineren met coachingstrajecten voor kinderen en of ouders. Hierbij richt ik me op energetische behandelingen voor optimale stroming van je eigen levensenergie.

Het is mooi om te merken dat ik inmiddels ook een aantal kinderen en volwassenen heb mogen begeleiden in de hulpvragen die op hun pad komen. Dit vanuit het fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam. Een klacht staat zelden op zichzelf.

Steeds meer komt er in mijn hoofd, en eigenlijk bedoel ik dan in mijn lijf, een beeld van hoe mijn bedrijfje er uit mag gaan zien en wat ik wil geven op deze wereld in dit leventje.

Langzaam voelt het dat puzzelstukjes op de juiste plek gelegd worden. En dat voelt steeds een beetje completer. Ik geniet enorm van mijn bewustwording over hoe ik mijn pad wil volgen.

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

6 thoughts on “Elke dag een beetje beter voelen wat ik wil”

  1. Je bent zelf ook enorm aan het groeien in je ontwikkeling! super mooi om te zien en van mee te genieten!❤

  2. Wat fijn dat er weer een stukje puzzle is gelegd! Geniet van al t moois om je geen. Liefs Karen

  3. Linda, wat mooi. Jij blijft goed bezig en probeert er alles , wat mogelijk is, uit te halen. Topper. Veel succes weer met alles wat op je pad komt. 👌😘 groetjes.

  4. Wat mooi Linda,dat er steeds meer een beeld komt voor jezelf hoe je het wilt gaan doen,heel veel succes!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *