Zoals jullie in de vorige blog hebben kunnen lezen, heeft Barbara een stapje  teruggedaan. Gelukkig werkt ze achter de schermen nog volop mee en blijft ze dat lekker doen! We hebben een gave tijd gehad met onze blog samen!! Daar hebben we toch veel mee bereikt.

En toen kwam er natuurlijk ruimte voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. De juiste personen verzamelen om deze goede ideeën te verwezenlijken. Een fase van brainstorm, welke enorm groot is werd opgevolgd door kleine stapjes. Communicatieplannetje gemaakt zodat ik duidelijk voor ogen heb wat ik met de website wil bereiken. Toen ik dat eenmaal duidelijk had, heb ik contact gezocht met mijn superlieve oud-collega Saskia. Ik vroeg haar of ze me wilde helpen met de sfeer en uitstraling van de website. Heel enthousiast zoals altijd, wilde ze ook graag aan de slag. Een proces van meerdere afspraakjes, telefoontjes, appjes en spraakberichtjes. Het is geweldig om te merken dat Saskia door heel goed te luisteren zo goed kan laten zien wat mijn gevoel is bij ‘geniet na verdriet’. Zo dicht bij mezelf, maar zo’n sterke uitstraling. Overigens ging dat voor mij ook vaak met stress. Steeds maar opnieuw een idee en dan maar weer het oude laten schieten. Samen met de iPad afbeeldingen voor het logo vergroten, anderen in mijn omgeving vragen en tegelijkertijd blijven twijfelen

Zelf heb ik de teksten geschreven en Barbara heeft ze geredigeerd. Nynke is de digitale bouwer achter de website en Jos mijn overtuiger.

Samen met Barbara , Saskia, Nynke en niet te vergeten Jos kwam dus eindelijk het goede logo en de juiste sfeer naar boven.

Ook hier weer met een traan en een lach.

Veel dank voor Nynke, Barbara en Saskia!

Trots op het resultaat!

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *