Door me steeds meer te verdiepen in de wereld van mindfulness, meditatie, de kracht van je ademhaling, yoga, je bewustzijn, voelen en loslaten, systeemopstellingen en energetisch veld, merk ik dat ik nieuwe inzichten krijg op een meer een holistische kijk op het leven. Uiteindelijk kan ik dus zeggen dat ik door het krijgen van mijn oogaandoening er zoveel nieuwe deuren geopend zijn. Ik sta open om overal naar binnen te gaan, te ervaren en te voelen. Dit is een mooi nieuw pad en ik ben dankbaar dat het zo loopt.

Nieuwe inzichten en een andere kijk op het leven maken dat ik ook anders wil kijken naar bijvoorbeeld instanties als UWV. Het UWV en ik zijn een paar jaar geleden tegenover elkaar komen te staan. Een moeilijk proces wat veel met me gedaan heeft. Uiteindelijk zorgde dat voor veel angst om mezelf te ontwikkelen en kijken naar mogelijkheden in het arbeidsproces. Deze angst heb ik kunnen ombuigen naar vertrouwen en vanuit dat punt heb ik het UWV benaderd met de vraag of ze me kunnen ondersteunen bij mijn zoektocht. Met de juiste intentie ging ik het gesprek aan en trof ik een prettige arbeidsdeskundige. Ze wilde graag helpen om mogelijkheden te creƫren zonder dat dat afbreuk doet aan de intensiviteit van mijn visuele beperking. Superfijn. Samen met een integratiecoach ga ik nu nog meer mooie stappen zetten. Zij helpt me te ontdekken wat ik wil met het opzetten van mijn eigen praktijk als coach. Heerlijk om doelen te stellen, dromen uit te spreken en stap voor stap daarmee bezig te mogen zijn. Ik geniet hier onwijs van en zie veel mogelijkheden en kansen.

Het is niet nodig om te weten wat er verderop op mijn pad gebeurt, ik kijk vanaf deze plek graag om me heen en geniet van het zetten van mijn eigen stappen. Dat voelt goed.

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

4 thoughts on “De juiste intentie”

  1. Ontzettend mooi om te lezen en bewondering hoe je je open stelt voor allerlei nieuwe paden, mogelijkheden en avonturen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *