In 2017 ben ik begonnen met mijn blogs over alle dagelijkse onderwerpen die voor mij net iets anders verlopen dan voor velen van jullie. Het doel van mijn blogs is een kijkje te geven in mijn wereld als Linda. Daar waar ik eerst deze zin anders zou formuleren. Namelijk, een kijkje geven in mijn wereld als slechtziende. Voel jij ook het verschil?

Ik ben slechtziend of ik ben Linda en kan goed luisteren, voel anderen goed aan. Ben een gezellige kletstante en oh ja, ik heb slecht zicht.

Hoe mooi is het om bewust te zijn van welke taal je tegen jezelf speekt maar ook hardop zegt of uitdraagt.

Na bijna 9 jaar slecht zicht te hebben, weet ik wel waarvoor ik hier op aarde ben. Ik heb een passie om andere mensen te inspireren dat het belangrijk is om veerkrachtig te zijn. We maken allemaal veranderingen mee. Sommige groot, andere klein.  De een op het gebied van werk, de ander binnen een relatie of met gezondheid.  Je ontkomt er niet aan. Het is alleen de kunst om er mee om te gaan. Met deze blogs wil ik jullie blijven inspireren, maar vanaf nu op de website van mijn eigen bedrijf. Kijk gerust even rond daar. Zo kun je zien op welke manier ik mijn missie nog meer uitdraag. Ben je geïnteresseerd in energetische coaching, een gastles in je klas of een lezing op jouw werk? Bel me gerust.

Vanaf nu krijg je dus een mail wanneer er een nieuwe blog van mij geplaatst wordt op www.in-zichtbijlinda.nl. Zo hoef je niks te missen.

Wanneer je je nog niet ingeschreven hebt voor deze mail, dan kan dat hier: http://eepurl.com/iuqFZQ.

Als je al een mail krijgt van genietnaverdriet ,wordt je e-mailadres automatisch overgenomen. Wanneer je dit liever niet hebt, laat het me dan even weten.

Volg je mij ook al op Facebook, Instagram en LinkedIn? Daar post ik content van alles wat ik doe. Neem ook gerust een kijkje met de volgende links:

Vergeet niet om te connecten, zodat je me kan blijven volgen. Leuk je daar te zien.

Bye bye ‘geniet na verdriet’. Welcome in-zichtbijlinda!

Nog steeds met dezelfde visie en missie.

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *