Op 12 mei is de 10e editie van Mensen van Veldhoven live. Een avond die in het teken staat van delen en verbinden. Tijdens deze voorstelling presenteren zes personen iets over hun passie, kennis, ervaring of studie/werk. Een divers programma met als presentatrice Meike de Jong van RTL4.

Blij verrast was ik met het telefoontje van de organisatie of ik mijn verhaal zou willen delen. Heel even dacht ik aan de hoeveelheid mensen in de zaal en de zenuwen vooraf, maar dat kon ik snel naast me neerleggen en ik zei: Ja!

Op 12 mei om 20 .20 uur begint deze avond in de Schalm in Veldhoven. De kaartjes zijn gratis, maar je moet wel even reserveren. Vind je het leuk om ook te kijken en luisteren?

Met de volgende link kun je reserveren.

https://www.deschalm.com/nl/programma/2736/10e_Editie_/Mensen_van_Veldhoven_Live_/

Ik heb er zin in. Tot dan!

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

3 thoughts on “Binnenkort in het theater”

  1. Hoi Linda,

    Wij zijn erbij.
    Geniet van het paasweekend en tot snel!

    Groetjes,
    Eric en Marieke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *