Het broedt al dagen in mijn hoofd. Ik weeg alles af. Bedenk dan: nee, ik ga het niet doen. En dan ineens heb ik mijn telefoon weggelegd en besef ik dat ik het toch gedaan heb. Ik heb de media opgezocht.

Op 26 oktober verscheen in het Veldhovens Weekblad een artikel over mij en de wens voor automaatjes. Via deze link: Veldhovens weekblad (27 oktober 2021) kun je het nog lezen. Heel spannend om me kwetsbaar op te stellen en te vragen om hulp. Hopelijk zouden er een paar mensen reageren. Ik wachtte vol spanning af en ja hoor, binnen twee dagen had ik 25 superlieve mailtjes!

Zo enorm dankbaar dat zij bereid zijn om mij te helpen. Een  heel warm gevoel kreeg ik erbij en langzaam liet ik het idee binnenkomen dat ik binnenkort met hulp van mijn automaatjes gemakkelijk op pad kan. Wat een fijn gevoel van zelfstandigheid.

Inmiddels heb ik met alle maatjes een afspraak staan om kennis met elkaar te maken. Ik mag bij iedereen op bezoek komen en zo maak ik een compleet beeld van hen allemaal. Het is best spannend om zo nieuwe mensen te leren kennen. Al kan ik deze spanning al meteen veranderen in zin om deze mensen te ontmoeten. En mijn gevoel klopt. Het is zo mooi om die verbinding met iemand aan te gaan. Zij willen mij graag helpen en dat voelt heel fijn. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en reden om te reageren.

ik voel zo veel dankbaarheid voor alleen al de reacties en gesprekken. Nu mag en kan het plannen van ritjes ook starten. Heel blij!

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

7 thoughts on “Automaatjes”

 1. Super fijn! En heel goed van jou dat je deze stap genomen hebt! Ik wens jou heel veel fijne kilometers toe.

 2. Hoi Linda,
  wat sterk van jou om je vraag naar automaatjes in een artikel van het Veldhovens Weekblad te plaatsen. Zo zie je maar dat mensen graag helpen omdat ze er zelf ook energie van krijgen door zich te verbinden. Geniet ervan.

 3. Hallo Linda.
  Wat ben je toch een kanjer. Hoe spannend ook en hoe groot de uitdaging is; jij pakt hem en jij gaat je verder ontwikkelen.
  Jij laat je niet kisten door die vervelende ogen die jou hier mee dwars liggen.
  Ik herken dit ook wel, maar jij gaat nog een stapje verder.
  Ik wens je heel veel succes. Hopelijk zien we elkaar weer snel en mag Werner jou en mij weer ophalen en haar huis brengen. 🙂
  Ik wens jou en je gezin mooie feestdagen en veel geluk en liefde en gezindheid in 2022.
  Groetjes, Marja Frencken.

 4. Dag Linda,
  Wat ontzettend dapper en mooi dat je deze stap gezet hebt. Hulp vragen is voor velen niet makkelijk en helemaal in jouw schoenen, want het is ook nog eens spannend wie er allemaal gaat reageren. Ik heb heel veel respect voor je en hoop dat het je heel veel gaat geven en heel ver gaat brengen. We hebben al een tijdje geen contact meer gehad, het is toen blijven hangen bij een afspraak die niet door kan gaan, maar we hebben daarna geen nieuwe meer gemaakt. Ook ik zou zeker je auto-maatje willen worden, al woon ik niet heel dichtbij en is het daarom niet handig voor kleine ritjes in jouw buurt. Een dagje op pad samen met Gijs en misschien mijn dochter(s) zou wel kunnen, dus schroom niet mij te vragen als je het ook weer leuk lijkt om elkaar te zien en bij te kletsen!
  Liefs Elke

 5. Oh Linda, wat gaaf dat je zoveel reacties gekregen hebt! Super fijn en knap ook dat je de media opgezocht hebt. Ook ik krijg hier een warm gevoel van. En hopelijk hebben zij meer tijd dan ik… zodat je fijn overal naar toe kan! Succes, maar vooral; geniet ervan! X

 6. Wat gaaf Linda dat er zoveel mensen hebben gereageerd! Dat verdien je! Fijn dat je op deze manier nog ‘ zelfstandiger’ wordt dan je al bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *