Vandaag, 1 oktober 2022, is het precies 5 jaar geleden dat mijn website met blogs de lucht in ging. Supertrots waren Barbara en ik toen onze eerste verhalen gelezen konden worden. We hadden een heel traject vooraf doorlopen om tot de inhoud van de website te komen. En nu is het ineens het 5-jarig bestaan van genietnaverdriet.nl. en plaats ik zojuist de 60e blog.

Met een grote glimlach kijk ik terug op veel mooie, leuke en intense teksten over mijn leven met die uitdaging. De titels zeggen vaak genoeg en als ik die weer even doorloop, ben ik blij met mijn openheid en kwetsbaarheid. Dat krijg ik dan ook altijd terug van jullie als lezer. Dat is fijn om te horen. Het inspireert jou en dat is ook belangrijk.

Droom, durf, doe en deel zijn nog steeds de juiste woorden die passen bij mijn mooie leven. En steeds ik durf te ondernemen om iets met mijn droom te doen, voel ik veel geluk en genietmomenten. Deze hoop ik nog lang met jullie te kunnen delen. Dat is zo waardevol. Daar waar de blogs op de website eerst mijn enige manier waren om te delen, weten jullie ook dat ik dat inmiddels ook op andere manieren laat zien.

Op individueel niveau aan kinderen en ouders die in mijn praktijk komen, maar ook via kinderen in klassen waar ik gastlessen mag geven of door presentaties aan diverse soorten publiek. Even voel ik een enorme kracht van trots in mijn buik. Een mooi gouden lichtje, waarvan ik heel blij ben dat ik deze weer aan heb kunnen zetten.

Soms ben ik nog zoekende naar welke manier nu het beste bij mij past en soms denk ik dat ik juist veel positieve energie krijg van de verschillende manieren. Ik voel een enorme verrijking ten opzichte van 5 jaar geleden en geniet van alles wat er op mijn pad komt, al wat goed voelt pak ik aan en omarm ik. Ik ben super dankbaar voor al deze mooie dingen die ik de afgelopen 5 jaar heb mogen omarmen. Dat begon met dromen, is door durven ook doen geworden en ik geniet nog altijd van delen met iedereen.

Deel deze blog met je vrienden!

This article was written by admin

3 thoughts on “5 jaar”

 1. Mooie woorden Linda. Jij bent een topper met een enorm doorzettingsvermogen. Daar mag je trots op zijn. 👍👍♥️

 2. Linda,
  Van harte gefeliciteerd met je eerste lustrum! Ik vind het superknap hoe jij iets negatiefs naar zo iets positiefs hebt gedraaid,en weer een fijne invulling hebt gevonden waar je blij van wordt🌷

 3. Je bent een Kanjer Linda
  Poehhhhh ik kan nog veel van jou leren !
  Ben ook suuuuupertrots op jou .
  Voorallllll DOORGAAN zou Barry Stevens zeggen en daar sluit ik me bij aan
  Liefs Michèle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *